“Lumina Sfanta Venita in ajun sa va aduca in suflet un Vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de CEI Dragi! FELICITĂRI DE CRĂCIUN. “Ma Bucur ca esti Langa mine si Sper sa petrecem Impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, Colinde si bucurii! Esti cel mai Frumos cadou de craciun pe care l-am primit vrédata si ITI multumesc ca existi! “” Cel mai Frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. ITI multumesc pentru ca ma faci fericita. ITI doresc DIN inima Sarbatori fericite! “Crăciunul este ACEA perioada minunată în care te gândesti la toti CEI Dragi si… la ce mărime Poarta la pulover! Să ai un Craciun magie! “Sa va fie Casa, Casa cu bucate Noi PE Masa MOS Craciun cu contrôle peline, drumu`n viata Cat mai Lin” vigne craciunul, sarbatoarea cadourilor, si toata lumea daruieste ceva Familiei sau celor Dragi! Ce filme sa vezi de craciun. Cele mai Frumoase pelicule pe care sa le vezi in Familie si CEI Dragi! Felicitare de craciun pictata cu degetele de un Copil necesare – hartie cartonata, lipici, Glitter, foarfeca, creion. Indoaie cartonul pentru felicitare dans doua jumatati. Deseneaza PE FATA EI o forma (STEA, Brad, con etc).

Pune lipici PE toata suprafata Goala a desenului, apoi presara Glitter DIN en peline. Asteapta sa se usuce si scrie un mesaj PE EA. Poti decupa forme festive de PE Pungi vechi de cadouri primite Craciunul trecut. 1. L-am Visat PE MOS azi noapte, venea tare de departe cu un sac Mare in série sa aduca sanatate, deci asteapta-L ca El Vine, Dar acum este la mine! 2. PE la geamuri CAD stelute, iar PE foc sunt Sarmalute, iar Bradul e la locul lui, Mossoul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, AIAC si craciunul Vine. Craciun fericit. 3. MOS Craciun Bate la USA scoate mana DIN Manusa si va da DIN Palma lui darurile cerului. Langa Brad si Langa foc sa va umple de Noroc. Craciun fericit4. Catelus cu Parul cret, s-aveti GEEP-UL in cotet si o Vila cu piscina, PE Madona ca Vecina, o lopata pentru Bani, la Anu`si la multi Ani! SARBATORI FERICITE! 5.

Un an Nou mai fericit, Cu de toate garnisit, sanatate si iubire si cu multa fericire! FELICITĂRI DE CRĂCIUN. “Seara plina de Lumina suempul iesle sa-TI devina ca sa se Nasca-n El iisus cu binecuvantari de sus CACI Vine Bland si peline de Har sa nu II fi USA iar Craciun fericit!” Nu trebuie sa II déshabiller INSA PE CEI MICI. Copiii le pot oferi PARINTILOR, bunicilor, nasilor de Botez si Altor rude sau prieteni felicitari de craciun fait à la main. Nu sunt greu de facut si, daca nu le realizeaza la Gradinita sau la Scoala, le puteti face acasa, Impreuna. “Fie ca un fulg de Nea razlet si Vesel sa Bata-n USA casei Tale si sa-TI aduca bucurii si Lumina in Seara Sfanta de craciun.” ” Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un Pahar de vin, ca sa avem Craciun Voios, ca nimic nu-i mai Frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, Calda si cu voie Buna, ca o Frumoasa cununa, pasnica si cu surprise , reprize de Pline de multe. Craciun fericit! FELICITĂRI DE CRĂCIUN. “Craciun fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de Sarbatori! La multi Ani! ” FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje Crăciun: “minunatele nopti ALE Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la RAEC de bucurie alaturi de Oaspetii CEI Dragi. Va doresc tot binele, noastre bune si curé sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si accomplie sa va fie Mereu alaturi! “Se spune ca in Seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! ITI urez sa petreci sarbatorile cu suempul peline de dorinte, dans clinchet de clopotei! Craciun fericit “-” să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte Dincolo de Real, CRĂCIUNUL face minuni! “Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi Sănătate în anul ce Vine! SĂRBĂTORI FERICITE! “Dragii Mei părinți, voi mi-ați luminat Viața și mi-ați arătat Drumul cel bun! Vă mulțumesc DIN suflet pentru sfaturi și pentru Dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! “-” Moş Crăciun Bate la uşă, scoate mâna DIN Mănuşă, şi vă da DIN Palma lui, darurile cerului.